Skip to main content

Breng
THOTH
in de loge

Voed het verstand, ziel en zin om samen meer te worden.

Instructie in de loge

Gebruik Thoth om leerlingen, gezellen en meesters meer kennis en cultuur bij te brengen.

Spraakmakers

Ga met elkaar in gesprek over geselecteerde artikelen en merk hoe je elkaar beter leert kennen door de dialoog.

Blijvende impact

Stuur de kennis, het begrip en het wederzijdse verstaan in de loge door samen de levenskunst van de vrijmetselarij te beoefenen.

Instructie in de loge

Laat de instructie niet alleen een close readings zijn maar gebruik Thoth als een opstapje (of verdieping) van de instructie in de loge! Leer waarderen hoe kennis delen bijdraagt aan een beter begrip van traditie, rituelen en normen en waarden.

Deel artikelen

Geef leerlingen, gezellen en meesters de kans om kennis te maken met de cultuur, rituelen en traditie.

Aan de slag

Draag bij aan de maçonnieke vorming door o.a. gespreksvragen, literatuursuggesties en werkvormen. Ontdek hoe iedereen op een andere manier tot zelfinzicht komt.

Spraakmakers

Thoth is bij uitstek het middel om de loge te voeden. Door artikelen te lezen en te delen wordt interesse gewekt en ontstaan er mooie momenten om inhoudelijk van gedachten te wisselen.

Deel artikelen

Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen die aanleiding tot gesprek geven. Van informerend over de geschiedenis tot kritisch over de cultuur en alles ertussenin.

Design Focused

Ontdek manieren hoe je een gesprek in de loge op gang kunt krijgen en wat de beste manieren zijn om betekenisvolle onderwerpen een plek te geven.