Duik in de schatkamer van kennis en traditie met ons uitgebreide maconnieke archief. We zijn trots op ons digitale archief dat meer dan 100 jaar aan waardevolle geschiedenis omvat.

0 jaar
Thoth
0 jaar
De Vrijmetselaar
0 +
Publicaties

THOTH ARCHIEF

Als je een passie hebt voor de vrijmetselarij en graag wilt grasduinen in de rijke bron van maçonnieke kennis, dan is ons archief een absolute must-visit. Met 34 jaargangen van De Vrijmetselaar en 75 jaar Thoth bieden wij het meest uitgebreide Nederlandstalige maçonnieke archief dat er is.

Stap binnen en ontdek de kostbare juweeltjes die op je wachten. Of je nu een bouwstuk voorbereidt, jezelf wilt verdiepen in de evolutie van tradities, of gewoonweg je begrip van onze waardevolle tradities wilt vergroten, ons archief is een onschatbare bron van informatie.

Onthul boeiende artikelen door te zoeken op relevante kernwoorden en vergroot je kennis op jouw eigen tempo. Van historische inzichten tot hedendaagse vergezichten, ons archief biedt een uitgebreid scala aan maçonnieke onderwerpen die je zullen inspireren en informeren.

Altijd voorbereid op je maçonnieke reis

Het verleden, het heden en de toekomst van de vrijmetselarij liggen binnen handbereik. Neem een duik in ons archief en ontdek de onschatbare waarde van ons maçonnieke erfgoed.

Word vandaag nog abonnee van THOTH en maak deel uit van degenen die de geheimen van ons archief ontsluiten. Bezoek onze website of neem contact met ons op om je abonnement te starten. De schatkamer van kennis wacht op jou.

Ontdek de symbolen

Laat je meenemen door de verhalen die symbolen door de jaren heen hebben verteld en ontdek hoe hun betekenissen zich hebben ontwikkeld.

Diversiteit

Het archief behandelt een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor de vrijmetselarij en maçonnieke tradities. Van rituelen en symboliek tot filosofie en geschiedenis, het is er allemaal.

Actuele perspectieven

Deze hedendaagse inzichten kun je verbinden met de moderne wereld en relevante discussies. Werp een nieuwe blik op ontwikkelingen binnen de maatschappij.

Toegankelijkheid

Het archief is digitaal toegankelijk en biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, waardoor abonnees gemakkelijk kunnen navigeren en gericht kunnen zoeken naar specifieke onderwerpen, auteurs of kernwoorden.

Klaar om een diepe duik te nemen in de tijdloze wijsheid en betekenis van de vrijmetselarij?

Op de website van R&T helpen we je verder